Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
WEEM Abrasives
WEEM Abrasives

Η ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ

Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες

Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα)

Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα)

  • Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα)
  • Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα)
Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα)
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WEEM
Αριθμό μοντέλου: 1126 ευρείες ζώνες
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 τεμ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5/10 PC ανά κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Όλο το έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θεραπείες: Αντιστατικό Στάρια: Καρβίδιο πυριτίου
Υποστήριξη: Πολυεστέρας βάρους YY Ομόλογα: Ζύχα πάνω από ζύχα
Σοβαρότητα: P36-P180 Appplication: γυαλί|μέταλλο
Υψηλό φως:

ευρεία στρώνοντας με άμμο ζώνη

,

βιομηχανικές στρώνοντας με άμμο ζώνες

,

Προσαρμοσμένες ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες

 

Γυάλινες και ξύλινες ευρείες ζώνες ψαλίδωσης Καρβιδίου του πυριτίου

Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα) 0

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

 

Οι ευρείες ζώνες WEEM 1126 είναι ειδικά κατασκευασμένες για ευρείες μηχανές λιπαντικής, κατασκευάζονται με βαρύ φορτίο Y βάρος αδιάβροχο πολυεστέρα με αύξηση του καρβιδίου του πυριτίου,Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα κόστος λιγότερο, διατηρώντας την καλή απόδοσηΤο 1126 είναι ένα υλικό ιδεών για οικονομική χρήση.

 

 

 

Περιγραφή:

 

Κατανοούμε την ανάγκη της εταιρείας για οικονομική παραγωγή, προκειμένου να επιβιώσει σε αυτά τα ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.Ορισμένες παραδόσεις δεν απαιτούν υψηλού επιπέδου λιθοποιία- Αρκετά, αλλά με χαμηλότερο κόστος στην παραγωγή, τα καταναλωτικά υλικά είναι τα πιο επιθυμητά σε αυτό το περιβάλλον.Διατηρούμε όλες τις πτυχές στο μυαλό μας και αναπτύσσουμε ένα εισερχόμενο προϊόν ευρείας ζώνης λιπαντικής - WEEM 1126 ευρείες ζώνες.και βαρύ φορτίο y βάρος αδιάβροχη υποστήριξη από πολυεστέρα, εξακολουθεί να είναι σε χαμηλό κόστος.

Το καρβίδιο του πυριτίου είναι μια πολύ σκληρή κρυσταλλική δομή που παράγει λεπτές ευθείες γραμμές τριβής.Το SiC χρησιμοποιείται κυρίως για τη άλεση μη σιδηροειδών υλικών όπως ο ορείχαλκοςΧρησιμοποιείται επίσης για την τελική επεξεργασία πολυουρεθανών, προετοιμαστικών, λακών και σφραγιστικών.

 

Ένα προϊόν κλειστής επικάλυψης έχει υψηλότερο αριθμό σημείων κοπής αβραστικού ανά τετραγωνική ίντσα και έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο ποσοστό απομάκρυνσης αποθέματος και μεγαλύτερο χρόνο πριν από την φθορά του αβραστικού.Συνήθως οδηγεί σε καλύτερο φινίρισμα.

 

Ένα από τα αδύναμα σημεία της ευρείας ζώνης είναι η σύνδεση.Λάθος κάνει το κοινό ή κακή κόλλα θα προκαλέσει την ζώνη σπασμένο κατά τη διάρκεια της εργασίαςΧρησιμοποιούμε ισχυρή ταινία 3M και κόλλα Bayer για να βελτιστοποιήσουμε τη δύναμη σύνδεσης. 

Οι ευρείες ταινίες λιθοποιίας WEEM 1126 προσφέρουν 4 τύπους αρθρώσεων:

 

Κάντε κλικ στο αρθρό της γραμμής αύξησης:Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα) 1ως προεπιλεγμένο.

 

Πατήστε στην αρθρή ζιζάγκ:Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα) 2

 

Πατήστε στην αρθρή γραμμή του κώλου:Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα) 3

 

Κάντε κτύπημα στο κώλο του Ζιζάγκ:Ευρείες στρώνοντας με άμμο ζώνες ξύλου/γυαλιού (προσαρμόστε το καρβίδιο του πυριτίου - αδιάβροχη ευρεία ζώνη πολυεστέρα) 4

 

 

 

Εφαρμογές:

 

 

Επεξεργασία ξυλείας /MDF/HDF/OSD/Μερική πλακέτα/Πλακέτα τσιπ/Γυαλί/μεταλλικό

 

 

Προδιαγραφές:

 

 

Υποστήριξη:

Y βάρος υδροστερό πολυεστέρα

Θεραπείες:

Αντιστατικά

Με επικάλυψη:

Με στενή επικάλυψη

Ομόλογος:

Ζύχα πάνω από ζύχα

Στάρια:

Καρβίδιο πυριτίου

Σκληρότητα:

Π36/P40/P50/P60/P80/P100/P120

Διάμετρο:

1000mm/39~1380mm/54

Διάρκεια:

Ειδικός πελάτης

 

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

 

 

Προσαρμοσμένα για ευρείας ζώνης λιπαντή, όπως: Steinemann, Imeas, Sofuma κλπ. Διατηρήστε οικονομικές ζώνες λιπαντικής και καλή απόδοση.

 

 

Ετικέτα:

 

Δακτυλική ζώνη, ευρεία ζώνη, αδιάβροχη ζώνη λιπαντικής πολυεστέρα, καρβίδιο πυριτίου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WEEM Abrasives

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Liang Hongliang

Τηλ.:: 008613826150250

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
WEEM Abrasives
11 Townson Rd, Markham, Οντάριο, L6C 1T2 Καναδάς
Τηλ.::86-750-85363399
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Ρόλοι λειαντικών υφασμάτων προμηθευτής. © 2013 - 2024 weem-abrasives.com. All Rights Reserved.