Τηλ.::
Κίνα Ρόλοι λειαντικών υφασμάτων κατασκευαστής
WEEM Abrasives

Επαγγελματικός ντυμένος κατασκευαστής λειαντικών

Αρχική Σελίδα

WEEM Abrasives

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

WEEM Abrasives

Τα λειαντικά WEEM είναι επαγγελματικός κατασκευαστής ντυμένων των υψηλή ποιότητα λειαντικών. Τα λειαντικά WEEM καθιερώνονται αρχικά σε Guangzhou, με την ανάπτυξη των δεκαετιών και η αύξηση της επιχείρησης, είμαστε κύριοι ενός τεράστιου εργοστασίου και ενός μετατρέποντας κέντρου Guangdong, επίσης κλάδοι οργάνωσης στον Καναδά, το γραφείο και τις αποθήκες εμπορευμάτων στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, και την Αμερική.

Η προσεκτική επιλογή μας υλικών ασφαλίστρου, ο κύριος εξοπλισμός κατασκευής και οι περίπλοκες τεχνολογίες παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να κατασκευάσουν τα στρώνοντας με άμμο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

 

Εξοπλισμός:

Η κύριες λειαντικές γραμμή παραγωγής και η τεχνολογία παλτών από Γ. Τ. Engineering εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα Jumbo.

Η γραμμή και η τεχνολογία λήξης υφασμάτων είναι επίσης σε λειτουργία να ενισχυθεί η σταθερότητα των προϊόντων υφασμάτων μας.

 

Τα λειαντικά

Τα λειαντικά προϊόντα μας είναι διαθέσιμα με μορφή τεράστιων ρόλων, ζώνες, ρόλοι, δίσκοι, τα φύλλα και προσαρμόζουν ακόμη και τα λειαντικά.

 

Έτη επιτυχούς εμπειρίας στην ντυμένη βιομηχανία λειαντικών, πρόκειται υπερήφανα να παράσχουμε υψηλό - ποιοτικά λειαντικά για την επιφάνεια επιτροπής/πινάκων που στρώνουν με άμμο, ξύλινη εργασία, μέταλλο, αυτόματα στρώνοντας με άμμο προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : WEEM

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >50 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1994

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Είμαστε κατασκευαστής αυτοδιδασκαλίας ντυμένων των υψηλή ποιότητα λειαντικών. Αγορά πρώτα, προσανατολισμένη προς την ανάγκη Ε&Α πελατών που οδηγούν μας στην ανάπτυξη του προϊόντος μας, και πορεία ανάπτυξης. Βαθμιαία, είμαστε ανάπτυξη, που αρχίζει ως έμπορος κατόπιν η βελτίωση στο μετατροπέα, γίνεται τελικά κατασκευαστής.

 

Καταρχάς, εισαγάγαμε υψηλό - ποιοτικά λειαντικά από τα γερμανικά στην Κίνα, και αρχίσαμε μια αγορά, κατόπιν κίνηση στο μετατροπέα. Προσκαλέσαμε τον ειδικό από τη Γερμανία για να μας εκπαιδεύσουμε για να μετατρέψουμε τη στρώνοντας με άμμο ζώνη, και να είμαστε οι πρώτοι στην Κίνα για να είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε υψηλό - ποιοτική ευρεία στρώνοντας με άμμο ζώνη και τετμημένη ζώνη.

Με την εμπειρία infield μας που παίρνουν πλουσιότερη, και τη γνώση ντυμένων λειαντικών μας που παίρνουν βαθύτερων, ενώσαμε τη δύναμη με τον κύριο ντυμένο λειαντικό κατασκευαστή στην Κίνα. COem το εμπορικό σήμα μας - WEEM. Αφιέρωση ετών στον τομέα που λειτουργεί, έχουμε την κατανόηση καλύτερα του λειαντικού στην ανάγκη του πελάτη. Έχουμε να συνεργαστούμε πολύ στενά με τους πελάτες για να αναπτύξουμε και να συντονίσουμε το τελικό προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε κάνει και συνεχίζουμε μια πολύ καλή εργασία σε αυτόν τον τομέα.

Πλήρως στην αναζήτηση η ιδέα μας, έχουμε την καθιέρωση το τεράστιο εργοστάσιό μας που βρίσκεται στην πόλη Ruyuan, Guangdong. Ευθύς εξαρχής το θέτουμε για να είμαστε υψηλό πρότυπο, με την εισαγωγή της γραμμής παραγωγής από την εφαρμοσμένη μηχανική G.T. (προηγούμενο IMT, Ιταλία).

Η προσεκτική επιλογή μας υλικών ασφαλίστρου, ο κύριος εξοπλισμός κατασκευής και οι περίπλοκες τεχνολογίες παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να κατασκευάσουν τα στρώνοντας με άμμο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Κατασκευάζουμε τα ντυμένα λειαντικά: οι τεράστιοι ρόλοι, ζώνες, ρόλοι, δίσκοι, φύλλα και προσαρμόζουν ακόμη και τα λειαντικά για τις ειδικές ανάγκες για τη χρήση να στρώσουν με άμμο, τη λείανση, το συνδυασμό, τη λήξη και τη στίλβωση των εφαρμογών. Ο συνδυασμός διάφορων μεταλλευμάτων, συστημάτων ρητίνης και υποστηρίξεων οδηγεί σε μια ευρεία ποικιλία των προϊόντων για να καλύψει τις απαιτήσεις για τη χρήση στις περισσότερες επιφάνειες. Διαθέσιμος όπως: Οξείδιο αργιλίου, κεραμικό, καρβίδιο του πυριτίου, Zirconia, κ.λπ.

Παρέχουμε επίσης στο σύμβουλο τομέων, που έχουν την πλούσια εμπειρία να στρώσουν με άμμο, για να βοηθήσουμε τον πελάτη να εξετάσει το πρόβλημα να στρώσουμε με άμμο, ή να πάρουμε την ποιότητα επιφάνειας.

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε την επιδέξια και αφιερωμένη νέας και ενεργητικής παραγωγής ομάδων, ενεργού και πεπειραμένης πωλήσεων ομάδα ομάδων Ε&Α, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.

Ο στόχος μας: για να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ανώτερες υπηρεσίες των πελατών μας παγκόσμιων.

 

 

 

WEEM Abrasives
Νότος Avenu Fuyuan, δρόμος Yinbin, κωμόπολη Ruyuan, πόλη Shaoguang, Guangdong, Κίνα
Τηλ.::86-750-85363399
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Abrasive Cloth Rolls προμηθευτής. Copyright © 2013 - 2019 weem-abrasives.com. All Rights Reserved.